Objekto aprašymas

Domina pasiūlymai dėl vėdinimo ir šildymos sistemų įrengimo, bendrastatybinių darbų, statybų techninės priežiūros bei medžiagų tiekimo.

2012 gegužės 21
Ieškoma įmonė, kuri galėtų įrengti vėdinimo ir šildymos sistemas kotedžuose. Visos medžiagos ir prietaisai turi būti pagaminti EU ir pasižymėti ilgu eksplotacijos laikotarpiu.
Ieškoma įmonės (arba asmens) kvalifikuotai statybų techninei priežiūrai vykdyti.
Pasiūlymus teikti e.p. ulisas@hotmail.lt 

Ieško privačiai dirbančios statybininkų brigados, kuri galėtų atlikti bendrastatybinius darbus (pamatai, mūras, stogas) privataus namo statyboje.
Reikalinga įmonė statybinių medžiagų tiekimui. Pastato plotas apie 490 m². Pagrindinės medžiagos: plytos, betonas perdangoms, neoporas, klinkerinės apdailos plytelės, trinkelės, vata, mediniai langai, tinkas, dažai, šildymos ir vėdinimo sistema ir t.t.
Pasiūlymus teikti e.p. peripheriam@hotmail.com 

Reikalingi meistrai arba įmonė, kuri galėtų atlikti fasado remonto darbus. Namas 2-jų aukštų su mansardą, bendras plotas apie 350 m². Reikia perdažyti mansardinio aukšto apdailos dailylentes ir kitų aukštų tekstūrinį tinką, balkonų turėklus, sumontuoti lietvamzdžius. Tinką vietomis (labai nedaug) reikia pataisyti. Cokolinę dalį taip pat reikia dažyti ir remontuoti.
Tel. (655) 99977.
Chevron-expand Rodyti istoriją

Firmos ir jų vaidmenys

Kontaktai
Užsakovas
User-worker-boss Gintaras Rinkevičius +370 655 99977 peripheriam@hotmail.com
Map-pin

Vieta

VILNIUS, Vilniaus apskr., Lietuva
 VILNIUS,     Lietuva
Hard-hat

Darbai objekte

  • Vėdinimo sistema
  • Šildymo sistema
  • Bendrastatybiniai darbai
  • Tiekimas
  • Fasado darbai