Registrų centrasExternal-small, Rekvizitai.vz.ltExternal-small, GoogleExternal-small

Įm.kodas: 120821817
Komunalinės paslaugos
Avarinė tarnyba, kanalizacijos, vandentiekio remontas. Avarijų likvidavimas, lokalizavimas vidaus inžineriniuose tinkluose. Šiluminių mazgų renovacija, paruošimas šildymo laikotarpiui.
Vandentiekio ir šildymo sistemų pratekėjimų šalinimo darbai, panaudojant ir suvirinimą ( be bendrų statybinių darbų ) Nuotekų ( nuotėkų ) valymo darbai iki pirmo šulinio. Elektros instaliacijos veikimo atstatymas ( nekeičiant įrengimų ).
Avarijų likvidavimas ir gedimų šalinimas nuotekų tinkluose. Avarijų likvidavimas ir gedimų šalinimas šalto vandens tiekimo tinkluose. Avarijų likvidavimas ir gedimų šalinimas centrinio šildymo ir karšto vandens tiekimo sistemose.
Avarijų likvidavimas ir gedimų šalinimas elektros tiekimo tinkluose. Bendrovės pagrindinė ūkinė veikla – avarijų, įvykusių gyvenamųjų namų ir negyvenamų pastatų vidaus inžineriniuose tinkluose lokalizavimas ir likvidavimas.
Šios paslaugos gyventojams ir kitiems užsakovams teikiamos visą parą, taip pat poilsio ir švenčių dienomis. Daugiabučių namų administravimas. Daugiabučių namų nuolatinė priežiūra.


Map-pin

Adresas

Elektrinės g. 3
VILNIUS, Vilniaus apskr., Lietuva 03150
Elektrinės g. 3,VILNIUS, Vilniaus apskr.,     Lietuva
Address-book

Kontaktai

(5) 2311240, 1355
Telephone-fax
(5) 2311240

http://www.avarija.lt
info@avarija.lt